Op vrijdag 12 april om 10u start de algemene ticketverkoop voor het Final Four toernooi op vrijdag 3 en zondag 5 mei.
Antwerp Giants en Sportpaleis Group staan in voor de praktische uitwerking van het toernooi, de organisator is de Basketball Champions League. Hierdoor zijn de Final Four wedstrijden niet inbegrepen in het Giants-seizoensabonnement.
Ticketing en VIP ligt volledig in handen van de Sportpaleis Group (Tele Ticket Service)Tickets kan je dus enkel bestellen via Tele Ticket Service (www.teleticketservice.com), niet op onze website of via ons secretariaat.
 
 
TICKETPRIJZEN
Er worden enkel combitickets verkocht. Dit wil zeggen dat je één prijs betaalt voor vier wedstrijden: twee halve finales op vrijdag 3 mei en de kleine en grote finale op zondag 5 mei. De stoel die toegewezen wordt, is dus je vaste plaats voor de vier wedstrijden.
– Staanplaats (achter de tribunes op beneden- en bovenring): 20 euro
– Zitplaats balkon boven: 30 euro
– Zitplaats op de tribunes beneden achter de ring: 40 euro
– Zitplaats aan de lange zijde van het veld: 80 euro
– Hot seat net naast het veld (“middenplein”) achter de ringen: 120 euro
Je kan via Tele Ticket Service maximum 10 tickets bestellen per persoon. Wie meer tickets wil, moet een mail sturen naar groepen@sportpaleisgroup.be of bellen naar +32 3 400 40 47 tijdens de kantooruren van Sportpaleis Group (ma-vr 9u-12u30 en 14u30-18u).
Kan je maar één wedstrijddag bijwonen, dan kan je je toegangsticket gerust doorgeven aan een familielid, vriend of collega.
 
SPEELPROGRAMMA 
Vrijdag 3 mei: halve finales
– 18u30: Segafredo Virtus Bologna (ITA) vs Brose Bamberg (GER)
– 21u15: Iberostar Tenerife (ESP) vs Telenet Giants Antwerp (BEL)
Zondag 5 mei: kleine & grote finale
– 15u00: kleine finale voor de derde en vierde plaats
– 18u00: finale (met hopelijk Telenet Giants Antwerp?!)
 
PARKEERMOGELIJKHEDEN
Over de parkeermogelijkheden wordt er binnenkort gecommuniceerd. Met je toegangsticket kan je op 3 en 5 mei gratis gebruik maken van De Lijn van en naar het Sportpaleis.
 
 
PS: De afgelopen jaren slaagde de gastploeg van de Final Four er telkens in die ook te winnen. Telenet Giants Antwerp heeft dit seizoen al verschillende malen vriend en vijand aangenaam verrast met spectaculair basketbal en dito resultaten. Laten we hopen dat onze Giants dit verder kunnen trekken in de Champions League!