Topsporters steunen de Voedselbanken” is een initiatief van Flying Colours en de Belgische Federatie van Voedselbanken samen met Telenet Giants Antwerp. Door de Corona-crisis beschikken onze supermarkten niet meer over voldoende voedseloverschotten en moeten onze Belgische voedselbanken nu uitzonderlijk voedsel aankopen. De voedselvoorziening van maar liefst 170.000 volwassenen én kinderen die onder de armoedegrens leven hangt hiervan af. Allemaal samen kunnen we hen helpen.

Naast onze eigen Vincent Kestloot namen ook andere topsporters zoals onder meer Tessa Wullaert en Oliver Naessen het voortouw in deze nationale campagne.

Wil je zelf ook helpen? Doe dan net zoals Telenet Giants Antwerp en ga naar www.voedselbanken.be/nl/doe-een-gift om bij te dragen aan deze noodoproep. Zo vergeten we niemand en hamsteren we voor hen!

#niemandbuitenspel #samengiants #telenetgianstantwerp

 

Over de Belgische Federatie van Voedselbanken
In België hebben we negen regionale voedselbanken. Zij zijn verantwoordelijk voor de logistieke herverdeling van levensmiddelen aan 618 lokale aangesloten liefdadigheidsverenigingen die op hun beurt instaan voor de verdeling van het voedsel aan minderbedeelden in nood.

Recent Videos

Telenet Giants Antwerp steunt de Voedselbanken