Fonkelt Telenet Giants Antwerp vanavond alleen aan de leiding in de EuroMillions League? Als onze Giants vanavond (20 uur) in de Lotto Arena juichen tegen Leuven Bears is de eerste plaats een feit. Het zou voor het team van coach Roel Moors meteen de elfde opeenvolgende zege zijn in de EuroMillions League.
Na het Europees succes en kwalificatie voor de Final Four van de Champions League eist de competitie nu dus weer de aandacht. Met een back-to-back tegen Leuven Bears kan Telenet Giants Antwerp dit weekend dus een goede zaak doen. Na de partij van vanavond is er zaterdagavond al de return in de Leuvense Sportoase.
Dat het tegen Leuven Bears nooit een simpele opdracht is, is geweten. Twee weken geleden verloren de Bears van coach Eddy Casteels, met onder meer het Giant-duo Roby Rogiers en Thibaut Vervoort in de selectie, na een spannende pot basketbal maar nipt in de Lotto Arena.
Yoeri Schoepen en zijn ploegmaats kunnen zich dit weekend dan ook geen snipperdag permitteren. De Antwerpse fans hebben de weg naar de Lotto Arena gevonden en met de support van de “zesde man” willen onze Giants vanavond dan ook opnieuw proeven van de winst!
#SamenGiants #TelenetGiantsAntwerp
 
Uitslag 23ste speeldag EuroMillions League:
Spirou Charleroi-Oostende 77-73
Programma vanavond:
20u00 Telenet Giants Antwerp-Leuven Bears
20u30 Limburg United-Kangoeroes Mechelen
20u30 Okapi Aalstar-Brussels
20u30 Luik-Bergen