Telenet Giants Antwerp neemt het in de halve finales van de Final Four van de Champions League tegen het Spaanse Tenerife met Belgian Lion Pierre-Antoine Gillet op. Dat is het resultaat van de loting van woensdag in het Antwerpse Havenhuis. Antwerps burgemeester Bart De Wever trok het balletje met de naam van de Spaanse club op. “Oei, voorzitter Roger Roels gaf me nochtans mee dat de Giants Tenerife in de halve finale wilden ontwijken,”knipoogde de Antwerpse burgervader.
Met Tenerife komt er voor onze Giants een sterke tegenstander uit de bokaal. De Spanjaarden veroverden in 2017 nog de eindwinst in de Champions League en toonden zich deze campagne in de kwartfinales sterker dan Hapoel Jeruzalem.
In de andere halve finale kijkt het Duitse Bamberg het Italiaanse Virtus Bologna in de ogen. De halve finales vinden op vrijdag 3 mei (18u30 en 21u15) plaats, de finale en troosting op zondag 5 mei. Alle wedstrijden worden in het Sportpaleis afgewerkt.
De kleine finale (15 uur) en finale (18 uur) van de Champions League worden op zondag 5 mei betwist. De ticketverkoop gaat officieel vrijdag van start en loopt via Teleticket Service.
#SamenGiants #TelenetGiantsAntwerp #Weneedyou