Telenet Giants Antwerp ontvangt vanavond (20 uur) in de Lotto Arena en in de heenwedstrijd van de halve finale van de Beker van België Limburg United. Tegen de Limburgers van coach en ex-Giant Brian Lynch gaan Hans Vanwijn en zijn ploegmaats in eerste instantie op zoek naar een goede uitgangspositie. Concreet: een spaarpotje uitbouwen richting de return (zondag, 15 uur sporthal Alverberg Hasselt) is welkom!
De ambitie van Telenet Giants Antwerp is tevens duidelijk. De selectie van coach Christophe Beghin wil zich voor de tweede opeenvolgende keer plaatsen voor de finale van de Belgische Cup. Uiteraard geen simpele opdracht. Met onder meer Jared-Wilson Frame, Maxime Depuydt, Jack Gibbs, Nathan Kuta, Wen Mukubu en Tookie Brown beschikt Limburg United ook dit seizoen weer over veel offensief talent.
Met de support van de trouwe Antwerpse fans gaan onze Giants evenwel op zoek naar een zevende finale in de clubgeschiedenis en in de Beker van België. In 2000 , 2007 en 2019 won Telenet Giants Antwerp de Belgische Cup!  #samengiants #telenetgiantsantwerp
Programma Beker van België-halve finales
Vrijdag (heen)
20.00 Telenet Giants Antwerp-Limburg United
20.30 Okapi Aalstar-Charleroi
Zondag (terug)
15.00 Limburg United-Telenet Giants Antwerp
18.00 Charleroi-Okapi Aalstar
Finale: zondag 8 maart Vorst Nationaal