Onze thuiswedstrijden van zondag 6/12 tegen Spirou Charleroi en zaterdag 19/12 tegen Phoenix Brussels zijn van uur gewijzigd door een aangepaste televisieplanning.

De wedstrijd tegen de Spirous vat aan om 17u i.p.v. 15u en de wedstrijd tegen de Brusselaars is van 20u30 naar 20u geschoven.

 

VOLG DE WEDSTRIJDEN LIVE OP EMBL.TV

Door de algmene lockdown is het verbod op publiek bij professionele sporten verlengd t.e.m. 13 december. Onze thuiswedstrijden worden tot dan helaas nog altijd achter gesloten deuren afgewerkt.

De wedstrijd van 6 december wordt live uitgezonden op Telenet Play Sports en Proximus Sports. Heb je geen sportabonnement? Geen probleem, alle wedstrijden van de Belgische competitie zijn tot het einde van dit kalenderjaar voor iedereen gratis te bekijken op EMBL.tv van de Pro League.

EMBL.tv
EMBL.tv is het officiële internetplatform van de Belgische Pro Basketball League waar je alle wedstrijden, wedstrijdhighlights en andere content van de EuroMillions League (live) kan (her)bekijken. Ook van andere clubs.

In november en december kan iedereen nog vrij gebruik maken van EMBL.tv. Je moet enkel een login aanmaken. Dit doe je door rechts bovenaan op “Aanmelden” te klikken en vervolgens bij “MELD AAN / INSCHRIJVEN” jouw gegevens in te vullen.

Vanaf januari 2021 wordt EMBL.tv betalend. Giants-abonnees krijgen binnenkort echter een unieke code toegestuurd waarmee ze het platform in het nieuwe kalenderjaar verder kosteloos kunnen gebruiken. We hebben de codes op deze moment zelf nog niet ontvangen.

De Pro League voerde de afgelopen maanden technische aanpassingen door aan het opnamesysteem, waardoor de beeldkwaliteit heel wat scherper is.