Naast de nieuwe ploegsamenstelling van Telenet Giants Antwerp blijft de club ook volop investeren in haar succesvolle jeugdwerking en opleidingsprojecten. Onze jeugdploegen doen het geweldig en met de promotie van Giants 2 naar tweede klasse heeft onze club komend seizoen opnieuw ploegen op de twee hoogste niveaus spelen.

Bij onze opleidingsploegen krijgen beloftevolle jongeren de kans om zich verder te ontwikkelen in een professionele omgeving met mooie doorgroeimogelijkheden. Thijs De Ridder en Quinten Smout deden het de afgelopen seizoenen bijvoorbeeld uitstekend en maken ondertussen volwaardig deel uit van de kern van Telenet Giants Antwerp.

We verwelkomen nu graag de getalenteerde vleugelspeler Vince Van Cleemput (1m98, 2002) in ons opleidingsproject. Vince is een harde werker met een uitstekend shot, goede courtvision en defensieve skills. Hij komt over van tweedeklasser Oxaco. Vince verzekerde zich deze zomer tevens van een plaatsje in de selectie van de U20 Lions en komt samen met Thijs De Ridder en de andere Lions in actie op het EK in Podgorica, Montenegro. Hij zal aansluiten bij onze eerste ploeg alsook Giants 2 versterken.

Jean-Marc Mwema, Roby Rogiers, Seppe D’Espallier, Thijs De Ridder en Quinten Smout zijn onze vijf Belgische profspelers voor komend seizoen. Vijf buitenlandse spelers, met o.a. nieuwkomers Quentin Goodin en Mo Watson, zullen de kern van Telenet Giants Antwerp vervolledigen. De overige twee plaatsen worden ingevuld door Vince en andere talentvolle beloften van Giants 2.

Welkom, Vince!