Op 18/3 spelen we de WiLink game in en tegen Brussels welke plaats zal hebben in Paleis 12 van de Heizel, verwachte opkomst 7.500 toeschouwers.
We rekenen op een grote opkomst van supporters om ons team daar te gaan ondersteunen. De club heeft reeds 200 kaarten gekocht en we zullen deze dus verspreiden/verkopen aan onze fans.
Er zijn 2 mogelijkheden:
1. Een combi ticket via onze Fanclub waar bij je voor 20 euro je busrit heen/terug hebt en je toegangstickets voor het bezoekersvak. Inschrijven kan via eddyvandewal@gmail.com Meer info volgt nog via de website en FB van onze Fanclub.
2. Je gaat op eigen houtje naar Brussel dan kan je de tickets aanschaffen op ons secretariaat ( openingsuren klik hier). Daar af te halen en cash af te rekenen.
Wat betreft de ticketprijzen voor jongeren. Onderstaande info ontvingen we van onze collega’s uit Brussel om het systeem duidelijk te maken.
De ticketprijs per volwassene bedraagt 10 EUR. Bij aankoop van een ticket voor een volwassene, heeft U recht om een ticket op te vragen voor een kind jonger dan 16 jaar.
Opgelet, het is echter niet mogelijk om een gratis ticket voor een -16-jarige op te vragen zonder dat een volwassene een ticket aankoopt.
Bijvoorbeeld: 1 volwassene wenst met 3 kinderen de wedstrijd bij te wonen = aankoop van 2 tickets voor volwassene tegen de prijs van 20 EUR. Deze 2 tickets geven het recht op 2 gratis tickets en dus in totaal 4 tickets voor de 4 personen die de wedstrijd komen bijwonen.
We rekenen dus op jullie massale steun om deze unieke wedstrijd op verplaatsing mee te maken en onze Giants naar de overwinning te supporteren.